Rekening houden met elkaar

De bisschoppen benaderen dat het nodig is om zich nog steeds aan de adviezen te houden die de verspreiding van het virus aantoonbaar beperken. Zoals hygiëneregels volgen (handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog), geen handen schudden, goed ventileren, niet komen met verkoudheidsklachten enzovoort.

‘Houd rekening met elkaar, ook met diegenen die afstand willen houden en/of een mondkapje dragen, bijvoorbeeld in verband met een kwetsbare gezondheid. Laten we met elkaar ervoor zorgen dat iedereen in de kerk de liturgie veilig mee kan vieren’, aldus de bisschoppen.

Alle vieringen vanuit Heerenveen, Wolvega en Steggerda zijn te volgen via www.kerkdienstgemist.nl

De link om de online vieringen te volgen kunt u ook vinden via de locatiepagina  onder de kop “Kerk TV”.