Parochieblad “de Vierklank”

NIEUWSBRIEF

Heeft u uw mailadres al doorgegeven aan het secretariaat, zodat u straks van ons de nieuwsbrief via de mail kunt ontvangen en zo op de hoogte blijft van het laatste nieuws?

Dit kunt u doen via:  secretariaat@petrusenpaulusparochie.nl

Door onderstaande link aan te klikken, kunt u ons parochieblad de Vierklank digitaal lezen.

Aanleveren van kopij kan via: redactievierklank@petrusenpaulusparochie.nl
Wilt u zo vriendelijk zijn in de e-mail aan te geven bij “onderwerp” voor welke, eventuele, locatie de kopij bestemd is. Bij voorbaat dank!

Uiterlijk donderdag 26 november kopij inleveren voor de Vierklank, deze ligt dan woensdag 18 december 2020 weer klaar om bezorgd te worden.

De volgende kopijdatum is al op 18 december a.s.  Deze vierklank ligt dan woensdag 13januari weer klaar om bezorgd te worden. Deze Vierklank loopt van 13 januari tot 27 februari 2021.

Vierklank dec. 2019 t/m jan. 2020

Vierklank Febr. tm. maart 2020